SHOPLINK

EXPRESS WHITENING SYSTEM
za brzo izbeljivanje zuba

EXPRESS WHITENING SYSTEM

Bezbedna i efikasna metoda izbeljivanja zuba, pogodna za svakodnevnu upotrebu prilikom tuširanja. Nova 100% jača gel formula smanjuje vreme tretiranja na samo pet minuta. Specijalno dizajnirani kalupi za usta omogućavaju da gel ostane u kontaktu sa površinom vaših zuba tokom ovog vremenskog perioda. Onog trenutka kada se sastojak nađe unutar zuba, proizvodi se aktivni kiseonik i zubna gleđ se posvetljuje pretvaranjem obojene supstance u bezbojnu supstancu. A rezultat toga je blistavo beli osmeh.

EXPRESS WHITENING SYSTEM za brzo izbeljivanje zuba sadrži:

  1. White Glo Express Whitening gel (100 mililitara)
  2. White Glo Professional Choice pastu za izbeljivanje zuba (16 mililitara)
  3. Dva plastična kalupa za gornju i donju vilicu

Uputstvo za upotrebu:

  1. Isperite usta i kalup vodom pre i nakon tretmana. (Nemojte prati zube pre tretmana.)
  2. Nanesite gel na kalup od jedne strane kalupa do druge u količini dovoljnoj da prekrijete prednji površinski deo zuba, ali ne i desni.
  3. Nosite kalup u ustima 5 minuta, a zatim ponovite ukoliko vam je potreban brzi rezultat. Nastavite sa dnevnim tretmanima tokom dve nedelje, a zatim napravite pauzu u trajanju od nedelju dana pre nastavka sa daljom upotrebom. Preporučuje se upotreba u intervalima od dve nedelje tretiranja zuba i pauze od nedelju dana dok se ne postigne željena belina.
  4. Osetljivost desni može se ublažiti pažljivim skraćivanjem kalupa tako da on više ne dodiruje osetljivi deo desni.
  5. Nosite kalup u pogodno vreme, na primer tokom tuširanja, čitanja ili gledanja televizije. Nemojte nositi kalup tokom spavanja ili fizičkih aktivnosti. Kalupe za gornje i donje zube treba koristiti odvojeno. Preporučujemo da najpre tretirate gornje zube tokom dve nedelje, ostavljajući donje zube onakvim kakvi jesu, kako biste mogli pratiti svoj napredak. Bićete iznenađeni razlikom u boji.

NARUČITE ODMAH - KLINITE NA SLIKU ISPOD

narucivanje01