SHOPLINK

Pasta za izbeljivanje zuba Professional Choice

PROFESSIONAL CHOICE

Ova zubna pasta obogaćena fluorom pruža maksimalne rezultate u oralnoj nezi i higijeni. Njena specijalna Extra jaka formula posvetljuje diskoloracije i žutilo zubne gleđi koji su često prouzrokovani hranom i pićem jake boje i pruža svež dah tokom celog dana. Redovnom upotrebom povratićete glamurozan sjaj zuba i dobiti blistav osmeh.

Pakovanje White Glo Professional Choice zubne paste uključuje:

  1. WHITE GLO Professional Choice pastu za izbeljivanje zuba (100 mililitara)
  2. WHITE GLO četkica protiv fleka na zubima - White Glo jedinstvena četkica je “ekstra-kondenzovana” četkica sa US Du-Clean čekinjama vrhunskog kvaliteta dizajniranim da čiste površinu zuba efikasno i bez abrazije. Upotrebom sa White Glo zubnom pastom postižu se vrhunski rezultati, jer čestice za mikro-poliranje u ovoj zubnoj pasti nežno uklanjaju mrlje i posvetljuju diskoloracije.
  3. WHITE GLO konac za zube na štapiću – koristite White Glo konac za zube na štapiću da biste uklonili ostatke hrane i naslage sa teško dostupnih mesta između zuba nakon svakog obroka. U jednom pakovanju je 7 interdentalnih četkica.

Uputstvo za upotrebu:

Koristite svakodnevno umesto svoje obične zubne paste. Detaljno perite zube dva puta dnevno. Deca od 6 godina i mlađa: koristite količinu paste veličine zrna graška pod nadzorom odraslih kako bi se mogućnost gutanja svela na minimum. U slučaju unosa fluora u organizam iz drugih izvora, konsultujte se sa stomatologom ili lekarom. Pre upotrebe ove zubne paste u trudnoći ili kod dece ispod 12 godina posavetujte se sa lekarom.

NARUČITE ODMAH - KLINITE NA SLIKU ISPOD

narucivanje02